SORTIMENTE SUC

JUICE SEASON

JUICE DETOX

JUICE SPECIAL MIX

MAR, ANANAS, GHIMBIR

MAR, MORCOV, GHIMBIR

MAR, MORCOV, SFECLA

MAR, ANANAS, LAMAIE

MORCOV, TELINA, LAMAIE

DESPRE PRODUSELE NOASTRE

Folosim cele mai proaspete ingrediente! Mai jos găseşti scurte descrieri şi beneficii.

KIWI

Kiwi este un fruct dens din punct de vedere nutritiv şi o altă sursă fabuloasă de vitamina C, necesară pentru prevenirea daunelor cauzate de radicalii liberi şi pentru o funcţionare sănătoasă a ficatului. O porţie de kiwi oferă corpului 230% din doza recomandată zilnic de Vitamina C, care ajută la vindecarea rănilor, creşte absorbţia de fier şi îmbunătăţeşte sistemul imunitar.

RODIE

Rodia se traduce literal în latină prin „măr cu seminţe” dar se pare că cercetările arată că rodiile au o valoare nutriţională mult mai mare decât merele. Unii consideră rodiile ca fiind un nou super-aliment. Sunt delicioase, pline de vitamina C şi de potasiu, o bună sursă de fibre şi cu un conţinut scăzut de calorii. Dar principala sursă a beneficiilor sale este conţinutul de antioxidanţi.

ANANAS

Ananasul este un fruct minunat de zemos cu o imagine şi un gust exotic. În afară de faptul că are jumătate din doza zilnică recomandată de vitamina C, ananasul este de asemenea o bună sursă de fibre dietetice şi de enzima bromelaină. Aceasta înseamnă că ananasul poate ajuta la păstrarea unui scaun regulat şi la păstrarea sănătăţii intestinelor dumneavoastră.

PORTOCALA

O portocală vă furnizează 130 % din necesarul dumneavoastră zilnic de vitamina C pe zi. Vitamina C, una dintre cele mai importante vitamine antioxidante care ne protejează celulele de daunele cauzate de radicalii liberi, care sunt asociate cu îmbătrânirea prematură şi cu boli cronice cum ar fi cancerul şi bolile cardiovasculare. Vitamina C este vitală pentru o piele sănătoasă şi pentru un sistem imunitar puternic şi funcţional.

LIME

Limetele sunt fructe citrice cu un gust un pic mai dulce decât verişoara lor citrică, lămâia. Acestea sunt abundente în vitamina C şi antioxidanţi, ambele importante pentru întărirea imunităţii şi prevenirea răcelilor şi gripei, cât şi neutralizarea radicalilor liberi. Cel mai interesante aspect legat de sănătate al limetelor este acela că acestea conţin compuşi flavonoid care au proprietăţi antioxidante şi anti-cancerigene.

AVOCADO

Fructele de avocado au să ne ofere atât de multe în ceea ce priveşte îmbunătăţirea sănătăţii noastre şi prevenirea bolilor. Sunt o bună sursă de proteine, necesare să vindece şi să repare organismul, şi fibre pentru sănătatea intestinelor, cât şi carotenoide, de care organismul are nevoie pentru a menţine o sănătoasă funcţionare a sistemului imunitar şi vedere cât şi sănătatea reproductivă.

SFECLA

Sfecla cu culoarea sa vibrantă de roşu şi cu gustul dulce este un element nutritiv foarte puternic. Conţine potasiu, magneziu şi fier cât şi vitaminele A, B6 şi C şi acid folic. S-a dovedit că consumul de suc de sfeclă ajută la reducerea hipertensiunii, datorită conţinutului său de nitrate. Nitraţii din sfeclă produc în sânge un gaz numit oxid nitric, care lărgeşte vasele de sânge şi scade hipertensiunea.

FRUCTE DE PĂDURE

Fructele de pădure sunt o altă minunată sursă naturală de antioxidanţi. Ele conţin antociani, care ajută la reducerea riscului de boli cronice cum ar fi cancerul şi ajută la prevenirea îmbătrânirii premature. Datorită conţinutului lor scăzut de zahăr, fructele de pădure au un indice glicemic scăzut şi astfel sunt fructe care pot fi consumate în siguranţă de persoanele care suferă de diabet.

MIGDALE

Migdalele sunt bogate în vitamina E, calciu, magneziu şi potasiu. De asemenea, sunt o sursă semnificativă de proteine şi de fibre, dar au în acelaşi timp un conţinut natural scăzut de zahăr. Migdalele sunt o bună sursă de aminoacid triptofan, care este necesar pentru producţia de serotonină şi de melatonină, doi dintre neuro-transmiţătorii creierului care calmează şi care induc somnul.

CONTACT

Str ARISTIZZA ROMANESCU, Nr 7C, ALISS SHOPPING CITY, Craiova
(+4) 0742 995 132