SUCURILE NOASTRE

100% natural & nepasteurizat

Poți să alegi din gama de sucuri green, red, orange, smoothie-uri green și mylks, smoothie-uri din lapte de migdale.

CU ADEVĂRAT PRESAT LA RECE

Compania noastra este infiintata de putin timp dar asta nu inseamna ca nu avem experienta. Proiectul nostru a inceput in urma cu cativa ani, cand testand piata de sucuri naturale am avut o mare dezamagire de calitatea produselor rezultate implicit din echipamentele folosite de calitae si fiabilitate indoielnica, de aceea ne-am pus ca si obiectiv achizitionarea unei prese hidraulice de inalta performanta pentru a putea produce renumitul suc presat la rece cold press juice asa cum este denumit el in tarilele cu traditie de productie.

In colaborare cu prietenii nostri de la compania zumex am reusit sa achizitionam si sa instalam cea ce numim noi varful tehnologiei preselor de suc presat hidraulic la rece si anume modelul zumex mastery, o bijuterie tehnologica si electronica cu un potential de calitate extraordinar.

100% proaspăt și nepasteurizat

Sucul nostru presat la rece este un produs de inalta calitate, raw, fara alte adaosuri, fara conservanti 100% natural, obtinut din fructe si legume de cea mai buna calitate, nepasteurizat.

La realizarea retetelor de suc am cerut parerea si nutritionistului nostru cu care colaboram pentru a implementa si partea de preventie si tratare a anumitor afectiuni pe care medicina nutritionala le-a descoperit in cercetarea recenta

Detox pierderea in greutate polivitaminizarea precum si ameliorarea unor afectiuni sunt numai cateva dintre beneficiile sucului presat la rece.

Acest produs se adresează persoanelor care țin la sănătatea lor

Daca credeti ca sucul nostru este putin mai scump decat ceea ce cumparati dumneavoastra de obicei, atunci aveti dreptate. Da, este mai scump, pentru ca de fapt noi vindem sanatate la sticla: doar fructe si legume fara niciun fel de adaos, 0 zahar procesat, 0 chimicale, totul natural.

*Suntem deschisi colaborarii cu distribuitori, centre de evenimente, catering, institutii, companii private, restaurante-baruri, scoli si gradinite.

CONTACT

Jud Timis, Comuna Şag  strada XXVIII, Nr. 31
0799.099.438